Videoblogg!!




Fråga inte vet att jag är knäpp ...

Videoblogg!!! Lite tips <3


Dag 2 Norge!

Hej:) Nu sitter jag i Norge dag 2 jippi:) Vi har ätit alldeles nyss .. Vi åt pizza vi ska kanske ut och åka båt venne änn:) Jag har jobbat på ica lite idag:)Nu har vi varit hos britt och sventore :) Tänker göra en videoblogg nu och ge er lite tips från tester från nivea och lite sminkmärken:) Då kommer det snart :) Hoppas ni kommer tycka om alla bilder och videor när jag kommer hem:)
norges-flagga

Videoblogg!!!


Norge!

Heej:) Nu sitter jag i Norge! Och jag fattar inte ett skit på datan ... Jag fattar inte språket... Och jag kommer inte skriva så mycket ... ! Men jag ska ladda in ett video på bloggen innan jag slutar skriva :) Men jag ska testa skriva så mycket jag kan:) Det kommer snart in på bloggen:) Men hejdå mina så raringar:) Kommer skriva imorgon också:)


Sista dagen :(

Hej allihopa min små lovers;) Imorgon åker jag till Norge .... Jag kommer nog inte blogga ett skit där ... Men jag kommer tänka på er;) Jag kommer hem med en stor bildbomb;) Jag kommer nog göra lite videosar också;) Nu ligger jag med papper i håret för jag håller på att göra ovanliga lockar i håret;) Jag har nyss sminkat mig lite skulle visa min bas men när jag tittade på mobilen då var batteriet slut och då hade jag gjort hela sminkningen.... Smarta Nattis;) Jag mår lite illa men det kommer nog funka;) Hoppas ni tittar på min blogg och kommenterar ;) Och den där Johanna hoppas vi inte behöver bråka men idag ska jag vara snäll och ge länkar till visa bloggar som ville att jag skulle länka;)
Http://voe.blogg.no
http:// shenie.blogg.se
http://kuddarnabus.blogg.se
http://kaninmuppens.blogg.se
Älskar er ;)

RSS 2.0