Bloggen(:<3

7

Tog en bild bara you are stupid hahahhahah?

Bloggen(:<3

Hej bloggen nu är det kväll jag kunde inte skriva så mkt idag jag har haft fult upp nu ska jag sova god natt komentera imorn ska jag skriva mer.

Kyss o Smek/

Bloggen(:<3


KOMENTERA:))))))))))))))))))))))))))))
Original Video - More videos at TinyPic

Bloggen(:<3

Hej bloggen nu har jag kommit hem från skolan imorn är det onsdag ska ha bild på torsdag ska vi ha skotersafari hela skolan ska ut  med skoter ska bli ganska roligt slutar mkt tidigare än vanligt!!
Ska kanske vara med en vän och jag ska osså ladda upp en bild på bloggen det är Dagens låt och Dagens outfit Jag ska inte skriva så mkt idag jag orkar inte har annat att göra jag ska lägga in en video kanske och jag ska lägga in skit många bilder idag kom en ny tjej till skolan.

Kyss o Smek/

Lite drygt:()


Hade inget att göra dryg jag är komentera är ni snäll:()
Original Video - More videos at TinyPic

Dryg video på me:)


Var dryg som vanligt komentera är ni snäll:)))
Original Video - More videos at TinyPic

Bandyn:(((((



Vart lite arg på en kille men det är lungt jag och kuddden var på bandyn:(((((
Original Video - More videos at TinyPic

Vardagen(:<3


Som jag sminkar mig på vardagen det är olika komentera(:<3
Original Video - More videos at TinyPic

Dagens låt Here we go again Demi lovato





Idag blev det demi lovato med here we go again ganska bra komentera är ni snäll(:<3

Bloggen:)

Hej bloggen nu är jag hemma ska på bandyträning med kudden ska bli roligt farmor är här jag vet inte vad vi ska äta jag ska lägga in en Dagens låt idag med elr varje dag jag lyssnar på musik nu med avril girlfriend ganska bra. Ska lägga in en inlägg ikl osså imorn är det tisdag ska göra massor på skolan jag ska lägga in en sång med demi lovato idag tror jag jag kommer lägga in ett inlägg imorn osså.

Kyss o Smek/

Kväll(:<3

Hej bloggen nu ska jag lägga mig imorn är det skola:@ Tråkigt. Imorn ska jag lägga in en Dagens låt jag vet inte vilken jag kanske ska lägga ut en video elr jag vet inte. Jag ser på mean girls den är ganska bra jag har sett den i två veckor elr tre snart typ. Jag kommer lägga in ett nytt inlägg varje dag. Jag hoppas ni tkr om min blogg jag vill at ni komenterar så mkt ni kan nu ska jag sova. GOD NATT

Kyss o Smek/

Dagens låt My Cool Adam Tensta



Idag blev det adam tensta med my cool komentera alla som ser min blogg(:<3

Bloggen(:<3

Hej nu är jag hos mina kusiners morfar jag ska åka till mormor sen för hon fyller år jag vet inte hur många år när jag kommer dit kommer jag få träffa mina andra kusiner lydia & leia nu har jag emmielinda i knät hon vill se vad jag gör nu sitter jag bara inne på bloggen imorn är det skola:@ Tråkigt men snart är det påsklov:P skit roligt på torsdag ska jag åka ut med skolan med skoter farsan ska köra vet inte var vi ska.

Kyss o Smek/

Bloggen(:<3

Hej bloggen nu är jag hos min kusiner på Noret. Sitter i soffan min farbror sitter och drygar sig. Och fiser, imorn ska jag lägga in en Dagens låt vi ser på körslaget. Mamma och pappa är i solefteå än dom kommer hem imorn.

Kyss o Smek/

Bloggen(:<3

Hej nu har jag fixat mig jag ska gå ut på byn och jag ska filma så får ni se och jag ska lägga ut det på bloggen(:<3

Kyss o Smek/

Dagens låt Call Me



Jag tog bara en låt jag har aldrig lyssnat på den komentera är ni snäll(:<3

Bloggen(:<3

Hej bloggen nu är jag ny vaken har sminkat mig det är lördag mamma och pappa är i solefteå dom kommer kanske hem imorn vet inte vad jag ska göra idag va med kompisar kanske till backen. Jag sitter vid farsans dator jag jag orkar inte starta min jag tog pappas för den va på.

Jag ska lägga in en Dagens låt idag jag sitter inne på bdb msn och bloggen, jag vet inte vad jag ska ha för låt idag jag satt och titta på son of rambow tror jag den hette.

Komentera är ni snäll jag vill att ni ska komentera jätte mkt och snällt(:<3

Kyss o Smek/

Bloggen:)

Hej nu ska jag lägga in en nagel som jag har gjort men det är bara en nagel den är lite sudig men hoppas ni ser komentera jätte snällt är ni snäll:)

Bloggen:)

Hej bloggen jag har typ kommit hem från plugget gå in på kuddarnabus.blogg.se jag ska på UG med enr kompis vi ska drika läsk och äta goda saker jag ska ha med min mobil nu är jag inne på bdb msn och bloggen jag ska lägga in mina lösnaglar på bloggen så ska ni få se hur dom ser ut. Jag hoppas ni tkr dom är fina jag ska göra dom nu ska ni få se.

Jag ska lägga in en Dagens låt idag och när jag kommer hem från UG ska jag göra ett inlägg jag ska lägga in en video imorn sminktips.

Kyss o Smek/

Bloggen:)

  • Bloggen:)
Hej nu har jag ätit wok det var jätte gott jag hoppas att ni tyckte att jag sjöng bra komentera om ni tkr det. Ska äta popcorn snart har varit inne på bdb jag sitter vid bloggen och msn nu sitter och skriver med en kompis. Mitt intresse är hästar crossar motor cyklar jag älskar att skriva på min blogg? Sitter å smsar med en kompis som bor i TH. Lyssnar på newkidontheblock jag minns henne den är jätte bra jag fick den av en kompis Jossa jag har två bästisar en kallas toto och en bella,bella bor i TH. Alla som älskar MODO ska komentera för dom äger. Vissa på min skola tkr om dom katt kallas MISN ganska drygtelr inte. Jag tränar med hantlar och sånt jag står i mål på bandy ska så där på vårkuppen ska bli skit kul tränar mån, ons och fre har gjort alla läxor:@ Tråkigt. Lyssna på dont matter den är jätte bra tkr om glitter tiningar.


  • Bästa Affärer:)

Jag tkr om KICKS H&M Oriflame och alla andra jag köper jätte ofta när jag är i stan tkr om att shoppa jag vill att alla som är inne på min blogg ska komentera vilka affärer dom tkr om. Komenetra om ni tkr om samma skaer som mig elr inte komentera allt jag tkr om den här de är en, Vit ögonpenna jag ska visa er.

Kyss o Smek/

Vit ögonpenna den kostar 29,50 på H&M den här är skit bra komentera är ni snäll:)

Kyss o Smek/


Last Christmas:)


last christmas sjunger jag här komentera om jag är bra elr inte:)
Original Video - More videos at TinyPic

Sminktips:)


Så här brukar jag sminka mig på vardagen:)
Original Video - More videos at TinyPic

Dagens låt As you Die takida




Komentera?

Bloggen:)

Hej bloggen jag har inte haft tid att skriva för det har varit så mkt i plugget:@ Tråkigt. Sitter inne i tvrummet och ska
se på johan falk tkr den filmen är bra jag såg på andra avenyn igår var skit bra komentera om ni tkr andra avenyn är bra!

Imorn är det fredag ska på UG kanske elr till backen med en kompis ska åka bräda kanske ska åka slalom låna av kompisen hon tar brädan.

Jag ska lägga in en Dagens låt idag vet inte vilken kommer säkert bli nån med takida ska snart gör läxan:@ Tråkigt.

Nu sitter jag inne på bdb msn och bloggen jag ska lägga in en video idag på sminktips så det blir lite blandat t.e.x Dagens låt, video, inlägg.

Kyss o Smek/

Skolan:@Tråkigt

Hej nu är jag på skolan sitter inne på bloggen har sminkat mig som vanligt det ringer snart jag ska inte skriva nåt mer men när jag kommer hem ska jag lägga in en Dagens låt ses då

Kyss o Smek/

Färning:)

RESULTAT-:)?
Original Video - More videos at TinyPic

Färning:)

Här har jag gjort två slingor min farmor gjorde dom när jag får RESULTATET kommer jag visa er.
Original Video - More videos at TinyPic

Färning:)


Här färgar jag farmors utväxt.
Original Video - More videos at TinyPic

Färning:)

Här färgar jag farmors hår.
Original Video - More videos at TinyPic

Färning:)




Här färgar jag farmors utväxt




Här färgar jag resten av farmors hår.

Dagens låt Die alone





Idag vart det takida igen komentera är ni snäll:)


Kyss o Smek/

Så himla skönt:)))

Hej nu har jag kommit hem från skolan min farmor är här jag ska lägga in en Dagens låt idag med alla som ser min blogg vill jag ska komentera. Jag ser på en film men jag vet inte vilken pillertrillern tror jag elr nåt:)

När som helst kommer jag få ett syskon det är meningen att jag ska få ett imorn men jag vet inte kanske i april elr nåt:@

Jag sitter inne på bdb msn och bloggen jag ska gå in på you tube och ta en låt. Jag sitter i en filt för jag fryser jätte mkt. Jag sitter inne och skriver med en kompis på msn elr två.

Nu ska jag äta köttbullar och makaroner det är ganska gott jag älskar det ibland men man kan ju vilja ha god mat ibland men jag kan äta allt ändå om det inte är gott men korvstroganoff, ris kan jag inte äta jag hatar det komentera dom som inte tkr om det.

Dagens låt Losing




Idag vart det takida mina favoriter jag älskar dom komentera om ni tkr att dom är bra:)

Kyss o Smek/

Tja blogg läsare.

Hej nu har jag kommit hem från skolan sitter på bloggen och äter chips. Ska på ridskola med en kompis har gjort en dressyr bana för monia sa det. Min ridlärare jag vet inte vilken häst jag ska ha jag ska lägga in en bild på min favorit häst den heter chardonney.

Jag ska lägga in en Dagens låt idag igen sitter inne på bdb som ni alla vet tkr jag att alla som är inne på min blogg ska komentera för jag vill ha jätte fina komentarer har inte gjort fördigt matten idag på skolan:@ Tråkigt, jag har lösnaglar på mig jag har superlim på dom men två har åkt av.

Jag tkr H&Ms smink är jätte bra för dom har fina kläder jätte billigt smink och jag tkr KICKS är bra med.

Kyss o Smek/

Dagens låt The things we owe!!!!!!!





Idag blev det takida the things we owe en jätte bra låt komentera är ni snäll:)


Kyss o Smek/

Skoter:))))))))))))))))

Hej jag har varit ute och åkt skoter med farsan och brorsan det var skit roligt mamma och pappa ska på bio snabba cash heter den.

Jag ska lägga in en Dagens låt idag och jag ska vara hemma ikl och äta glass och chips och se på en bra film nu ser jag på andra avenyn min bästa serie jag vill att dom som tkr om andra avenyn ska komentera:)

Kyss o Smek/

Mitt liv är skotrar motor cyklar hästar crossar och bdb msn bloggen! Imorn är det måndag då är det skola ska göra matten:@ Tråkigt på torsdag ska vi åka skidor på idrotten imorn är det bandy jag ska spela ska bli skit roligt.

Jag älskar att sminka jag sminkar andra och mig själv jag har jätte mkt smink det mesta köper jag på KICKS dom har jätte bra smink det är tre dagar till mamma kanske ska få en bebis jag blir storasyster ska bli jätte roligt jag bor i en liten by har bott i TH jag vill bo i TH istället för i en lite by men jag får väl leva med det jag älskar att åka snowboard i slalombacken jag åker dit med en kompis för det mesta jag är glad att jag är ung än.

Kyss o Smek/

Resept:)

Om ni vill göra fina och goda muffins kan ni använda det här reseptet.

3 st ägg
2.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3.5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao
1 st nypa salt
100 g mörk(elr ljus) choklad.

Det här är mitt resept dom är jätte goda om ni vill lägga ut det på eran blogg så får ni kopiera om ni vill, varse och prova jag lovar dom är jätte god jag lägger ut en bild nån annan gång:)


Tips:)

När man sminkar sig tkr jag att man inte ska ha för mkt foundation för man får mkt finnar då det jag använder mest är mascara från oriflame jag tkr den är skit bra.

Jag har alltid lila ögonskugga jag passar bäst i den dom som är ganska ljus använd lila ögonskugga det ger jag er som tips:)


Kyss o Smek/

Dagens låt





Idag blev det lady gaga komentera är ni snäll


Kyss o Smek/

Tja bloggen.

Hej nu är jag hos kompis vi sitter vid hennes dator jag ska lägga in Dagens låt idag men jag vet inte vilken låt jag kanske ska sova över hos henne elr hon hos mig har varit i backen idag idag var det mer folk än igår det var bara jag och två kompisar till min kompis ska krusa håret på mig.


Imorgon ska jag på fiske tävling tror jag och kolla jag hatar att fiska har tagit på mig mascara min kompis har skit bra mascaror tkr jag iaf. Ha det så bar saknar er.

Kyss o Smek/


Godag

Hej nu har jag nyss kommit hem från skolan sitter inne på bdb och msn och bloggen mamma och pappa är borta jag ska till slalombacken med en kompis ikl ska bli jätte roligt min klädstil som jag har idag är en hello kitty tröja och en t-shirt under och ett par röda byxor.

Idag är det fredag ska äta chips och sånt ikl har sminkat mig med en oriflame mascara är skit bra sitter vid mobilen och skickar sms.

Älskar H&M har lagt in en Dagens låt idag akon med dont matter och jag vill att alla ska komentera jag älskar datorer jag skriver skit snappt. Efter varje inlägg kommer jag skriva kyss o smek.


Kyss o Smek/:)<33333


Dagens låt Akon Dont Matter






Jag tog akon dont matter idag komentera är ni snäll:)<33333

Tips:)

Hej igen! Vill bara tipsa om en jättebra ansiktsmask som man kan köpa på  H&M!
















Denna är från KICKS, men den är också bra!

Smink

Bronze puder 59,50 på H&M






En vit ögonpenna 29,50 på H&M

















Lipgloss 59,50 från H&M












Paris avec moi 59,50 från H&M




Concealer 49,50 från H&M







Rocking in rio 59,50 från H&M




Det var allt tror jag:)



Kyss o Smek








Dagens låt Broken



Idag är det Broken som är Dagens låt för jag älskar takida som ni vet:)

Kyss o Smek

TJA

Hej nu snart ska jag vara med en kompis idag är det torsdag imorn är det fredag då ska jag och två kompisar ha fest ska bli jätte roligt nu sitter jag inne på msn bloggen och bdb.

Idag har vi hart idrott skidor skit tråkigt men lite kul jag saknar er jag har nyss sminkat mig nån gång ska jag göra ett sminktips och lägga in på bloggen men HEJDÅ:)

Kyss o Smek

Dagens låt Håll mig kvar







Idag är det håll om mig som är dagens jag har den för jag älskar rapp.


Kyss o Smek

Love

Hej jag har nyss ätit jag åt pannkaka imorn ska jag och bada som ni vet mamma är borta jag vet inte var hos nån spåtant.

Det jag menar med love de är för mig kärlek trygghet jag älskar massor med människor och en speciell men HEJDÅ^^^^

Kyss o Smek/

Smink

Jag tycker den här eyelinern är jätte bra jag använder den hela tiden.



Det här pudret är skit bra  jag tkr att man ska ha det jag har på mig det hela tiden
Den här foundation tkr jag är skit bra jag har köpt den på kicks.loral_17750642





Den här mascaran är jätte bra man får en jätte lång volym.750tdv_xl


Den här eyelinern har jag osså på mig hela tiden.liquid_eyeliner

Dagens låt Vi vet hur det känns.




Det är en bra låt tkr jag komentera är ni snäll!!!!!!!!

Tja alla

Hej jag har nyss kommeit hem från skolan har gjorta allt idag imorn ska jag och simma jag ska lägga in dagens låt idag men jag vet inte vilken.

Imorn ska jag simma klädsim jag ska simma ganska många längder.

Kyss o Smek

Hej

Nu har jag ätit jag har ätit kyckling, ris, curry sås och sallad vad jätte gott jag har lagt in en Dagens låt idag tear it up again imorgon kommer det en till för varje inlägg jag gör kommer jag skriva kyss o smek alla gör ju typ det så då gör väll jah det med.

Älskar takida och bloggen jag skulle på ridis idag men det sket sig jag åkte inte dit för en annan tjej skulle md och jag knde inte åka dit för jag hade ingen skjus älskar att rida min favorit häst heter Cardonney den finnaste hästen i stallet och sen kommer en annan häst som heter pierott han är osså fin men inte lika fin som Chardonney.

Älskar min dator min bästa serie är Andra Avenyn den är så jävla bra går varje onsdag så ni vet det så ni kan kolla och sök på andra avenyn på google då kommer det upp andra avenyn svt.se då ska man trycka där.



Kyss o Smek

Välkommen till min blogg!!

Hej idag har jag varit på skolan har typ nyss kommit hem älskar bdb msn och bloggen jag tycker om takida dom är det bästa bandet som finns jag är en tjej på 11 år jag kallas nattis älskar att sitta vi dator min intresse är hundar kaniner katter och alla andra djur.

Imorgon är det tisdag ska inte göra nåt speciellt och på onsdag ska jag åka och bada med skolan ska bli skit kul jag ska bada klädsim för jag är jätte bra på att simma. Ska åka kanske till stan i helgen ska bli skit kul eller jag tror inte att vi ska det men jag hoppas det för det är skit kul att shoppa jag sitter vid min laptop en acer dom är skit bra tkr jag iaf.

Jag ska lägga in Dagens låt varje dag och jag kommer ha takida mest så ni vet det och jag vill att alla ska komentera som är inne på min blogg för jag vill komentarer och jag vill inte att ni ska vara taskiga så ni bara vet det.


Kyss o Smek.

Dagens låt Tear it up again




Det här är dagens låt tear it up again med takida dom är så bra tkr jag komentera är ni snäll??

Kyss o Smek 15/3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0