Bloggen(=

  • Hej bloggen idag är det majbrasa det ska bli roligt som ni redan vet skajag äta grillat elr hela familjen utom brorasan ska äta hos morsans och farsnans vänner ska bli ganska roligt vet inte vad jag ska göra där men jag ska gå till majbrasan där är jag med mina vänner ska inte sjunga på kören där ikl vill inte det känns tråkigt.
  • Jag ska köpa ett par converse dom är vit alltså äkta dom är så snygg dom ser ut som kissies hon äe så cool tkr jag iaf jag vill att ni ska ha det bra ikl jag ska lägga in mitt sista videoinlägg imorn så passa på att vara inne då på min blogg.
  • Jag tror jag ska göra om ni design ni kan ge mej tips vilka elr om jag ska ha kvar den jag har nu men jag vill att ni komenterar.Där jag tar design är en sida som heter Designadmakeup.se hon ha snygga. Och snyggareblogg.se jag tittar inte på så många bloggar idag förutom emmalisa.blogg.se hon är en jätte snäll kompis till mig men hon är vuxen och snäll hennes hundra heter moses och silas.
  • Jag tänker inte lägga in Dagens låt idag för jag vill inte,pappa kommer hem vid två tre tiden tror jag gå in på sweetiebumblebee.blogg.se tror jag den heter det är en tjej som heter linn tror jag.
Kyss o Smek(=

LOVE YOU AND YOU(=

Bloggen?

Hej bloggen idag blir det inte nån Dagens låt. Jag ska på kören kl 7 med kudden(= Imorgon är det majbrasa vi cyklade idag som ni vet vi cyklade till karftverket. När jag skulle åka hem kom en kille och sa nathalie jag har chips han retar mig hela tiden så le på det. Ska på fotbollsträning på tisdag ska skippa ridskolan jag hatar och rida men älskar hästen Chardonney. Ska lägga in Dagens outfit imorgon har inte smink på mig. Det var länge jag gjorde ett sminktips och videoinlägg men jag kommer göra det fler gånger så klart som ni redan vet har jag en lille bror och att jag vill att ni ska komentera så bra ni vill alla som är inne alltså ska se på en film ikl tips en läskig och äta popcorn för vi är lediga imorgon som ni vet.O_o<3

Vet inte vad jag ska säga jag är inne på msn bdb och bloggen och andra bloggar ska skriva vilka dom Dagens bloggar är kommer bli ganska många är snäll och titta på alla och så klart måste ni titta på thestupidgirls.blogg.seO_o<3

BLOGGAR?

Thestupidgirls.blogg.se

Fokis.se

Kissies.se

Emmalisa.blogg.se

Fridalinner.blogg.se

Mittemotpreem.blogg.se

Vickehallon.blogg.se

Storyeveryday.blogg.se

Kuddarnabus.blogg.se

Ammt.blogg.se

Shettisbus.blogg.se

Idreammyselfaway.blogg.se

FeliciaBergsteN.blogg.se

Tjejernabus.blogg.se

Och några fler kan säga en till men inte alla den sista elr inte sista är<3

Shenie.blogg.se

Green day




Vart en Dagens låt idag iaf Green day ganska bra komentera!

Jag glömde några bloggar

Storyeveryday.blogg.se

Idreammyselfaway.blogg.se

bboogeygirls.blogg.se

Kolla in bloggarna alla asså

KOMENTERA___________________________________________________LOVE YOU<33

Bloggen?

Hej bloggen idag ska jag inte lägga in någon Dagens låt jag är typ sjuk mår illa men har inte feber ska till skolan imorn ska cykla långgt sa tränaren vet inte vart har historia imorn skit tråkigt jag ska försöka skriva på bloggen varje dag vad jag gör nu är att är inne på bdb jag heter onemooretime på bdb asså och msn och bloggen och ganska många bloggar. Har varit ute på gården har inte gjort så mkt ute för jag fick hosta på en gång så jag gick inte på tisdag är det fotbollsträning igen den här gången ska jag åka jag ska skippa ridskolan på måndag igen hatar att rida men jag älskar en häst som heter chardonney. Den sötaste hästen i stallet sen kommer pierott,Doris,fido,finell ocg flamman. Vi har ledigt på fredag skit roligt jag tror farsan kommer hem från jobbet men jag tror inte det faktiskt han måste ju jobba där han är i norge snöar det och är 3 minus grader kalt och farsna har barar shorts.

Jag ska skriva mer imorn och då blir det Dagens låt vet inte vem men det blir nån bra jag ska skriva dagens bloggar.

Shettisbus.blogg.se

Emmalisa.blogg.se

Kuddarnabus.blogg.se

Ammt.blogg.se

Shenie.blogg.se

Tjejernabus.blogg.se

Fridalinner.blogg.se

Mittemotpreem.blogg.se

Jessicajonsson.bloggagratis.se

Fokis.se

Kissies.se

PS och thestupidgirls.blogg.se så klart komentera alla som vill och kan snälla:)<3/ 28/4

Dagens låt 18 And Life med Erik Grönwall



Den här låten är ganska bra med Calle är mycket bättre:)komentera:)

Bloggen:)<3

Hej bloggen ska lägga in en Dagens låt idag det blir erik grönwall för han suger. Jag har nyss kommit hem från plugget har gjort färdigt matten idag nu sitter jag vid msn och bdb. Och vardagens bloggar är kissies.se,fokis.se,emmalisa.blogg.se,kuddarnabus.blogg.se,shettisbus.blogg.se,tjejernabus.blogg.se,shenie.blogg.se, storyeveryday.blogg.se jessicajansson.bloggplatsen.se och massor med andra årkar inte skriva mer men det blev ingen fotbollsträning idag men farmor ska komma och vara barnvakt med kian morsan och mormor ska på det där dumma mötet onsdag imorn ska inte göra så mkt visa ska till ett ställe och spela pingis. Jag vill inte vara med det är ur tråkigt.Sitter och äter två mackor och dricker vatten har ätit potatis och pölsa ganska gott.

Kyss o Smek/ PS:Titta in bloggarna

Kväll:)

Hej bloggen nu ska jag gå och lägga mig är ganska trött längtar tills helgen ska kanske till fotbollsträningen imorn för jag tror att mamma måste på mötet men hon kanke skulle missa mötet istället. Om hon ska köra till fotbollen då kanske en kompis ska följa medXD

God Natt/blogg-stor

Bloggen:)<3

2010-02-22-0013Lite suddigt men jag hoppas de blev bra iaf

Dagens låt Calle Kristiansson:)<3



Idag vart det Calle Kristiansson för jag tyckte att han var bäst i idol:) komentera

Bloggen:)<3

Hej bloggen nu är jag hemmaXD Min moster hennes man och min kusin Eric är här och fikar med oss
och så klrt tittar dom på Kian:) Jag skippade ridskolan idag vi skulle ju få besök jag kanske ska på fotbollsträning imorn om mamma kan skjutsa hon ska på ett möte.Så jag tror att jag inte kan åka men nästa tisdag ska vi åka jag har inte gjort färdigt matten på skolan  jag hatar Gina min fröken! Jag ska lägga in en Dagens låt jag vet inte vilken det blir.Vi har börjat spela fotboll på rasterna nu ganska roligt jag har 145 låtar på mobilen nu:()

Imorgon ska jag lägga in ett video inlägg tror jag när jag kommer hem<3 Som ni vet vill jag att ni ska komentera det var dans i fredags på folkets hus jag dansade inget men det var ganska roligt nästa helg elr näst nästa helg då kanske ska kudden sova över men då gör vi säkert ett video inläggXD

Klockan är fem har typ inget att göra utom att sitta inne på bdb msn och bloggen och så klart bloggar typ fokis.se,kissies.se,shettisbus.blogg.se,kuddarnabus.blogg.se och emmalisa.blogg.se och komenterar mest på alla typ ska gå ut och trixa med fotbollen jag skriver ganska mkt idag för jag har inte skrivit på skit längeXD.

Kyss o Smek/  26/4 good bye:)

Jippi

7

Hello FRIENDS

dxl705_59961_04000_31_5076_76453091 Använder ibland(=




dxl805_55305_15000_22_0187_76454224

Använder ofta typ älskar den från H&M








s6301119



KOMENTERA MED ETT <3

Sminktips:)<3


Original Video - More videos at TinyPic

Dagens låt Baby




Jag tog Baby med Justin Bieber jag tkr han är bra:) Komentera

Bloggen:)<3

Hej det är tisdag idag det är Dans imorn:@Tråkigt. Jag skulle på fotbollsträning för morsan kunde inte köra dit. Jag ska lägga in en Dagens låt och ett Sminktips jag vet inte om ni kommer tycka om det men jag hoppas det och jag vill fortfarande att ni ska titta på kuddarnabus.blogg.se och komentera. Och ni måste titta på Anelia.blogg.se hon har en skit snygg blogg.... Jag ska skriva varje dag nu jag har inte hunnit för jag har haft annat att göra jag skulle ta hand om KIAN.




Kyss o Smek/s6301119

Dagens låt EEINE MEEINE:)



En riktigt bra låt EEINE MEEINE komentera:)

Bloggen:)<3

Hej bloggen jag har inte varit inne på länge för jag har inte haft tid jag ska lägga in video inlägg och sminktips nu sitter jag och lyssnar på eeine meeine med justin bieber och sean kingston den är jätte bra gå in på youtube på den låten idag ska jag lägga in den låten som Dagens låt. Jag ska på skolan imorn,imorn är det fredag jag cyklade med skolan idag 1 mil och 4 km på idrotten var skit tråkigt som vanligt. Jag har inte nåt smink på mig idag för jag vill inte ha på mig för jag tappar ögonfransar alltså en bit det är ett tips äntligen är det vår snön har åkt bort jag saknar alla i TH jag ska dit till sommaren 7 veckor kvar tror jag. När jag åker slipper jag den här tråkiga byn jag får träffa IZABELLE JIPPI:).

Kyss o Smek/s6301119

Dagens låt



Till min fina bror(: komentera

Michael Jackson

Idag vart det Michael Jackson med black or white?

Tack så mkt(:<3

Tack så mkt komentera allihopa är ni snäll(:<3
Original Video - More videos at TinyPic

Dagens låt Taylor Swift



Idag blev det you belong with me med taylor swift komentera(:<3

Bloggen(:<3

Hej bloggen glad påsk allihopa  jag tkr att ni ska komentera det bästa ni kan i påsk jag ska försöka lägga in mer inlägg och sånt idag ska jag lägga in en dagens låt, kanske ett sminktips och video inlägg jag har varit hos en kompis jag var i backen igår var skit kul va med på fem kampen det var olof jag vilma som var ett lag.

Kyss o Smek/

Bloggen(:<3

Hej bloggen nu ska jag till slalombacken med en kompis jag åker bräda hon åker slalom det är natt vandring ikl kommer bli ganska roligt.

Kyss o Smek/

RSS 2.0